Minden, ami Tihany!

Ha Tihanyban jársz, és betérnél valahova egy édességre…

Rév Fagyizó Tihany

Rév Fagyizó Tihany

Ha komppal érkezik Tihanyba és már a hajózás alatt arra gondol, milyen lehet a levendulás fagylalt, akkor amint legurul a kompról máris belekóstolhat a sok fajta finom fagyiba vagy egy hűsítő jégkásába.

Erzsike Fagyizó

Erzsike Fagyizó

Tradicionális, házi készítésű fagylaltok várják a Tihany tetején található csodálatos panorámájú teraszun, ahol megkóstolhatják friss gyümölcsökkel gazdagon díszített kelyheket, de a klasszikus tölcséres fagylalt is jó választás, ha csak pár percre szeretné megszakítani a sétát Tihany közepén.

Tihany Fagyizó és Kávézó

Tihany Fagyizó és Kávézó

Velence, Firenze, Capri, Sorrento, Roma… Ezen helyek hallatán, nem csak a gyönyörű városok, a pizza, és az elegancia jut eszünkbe, hanem a hamisítatlan olasz fagylaltok páratlan izét is a szánkban érezzük. Nem kell Olaszországba utaznunk, hogy átélhessük a fagylaltfogyasztás élményét.

Bodza Fagylaltozó

Bodza Fagylaltozó

Árnyékos asztalok, finom fagylaltok. Remek kilátás az Apátságra. Nagyon barátságos kiszolgálás. a vendégek így jellemzik ezt a remek kis helyet.

Tündérsziget – nagyi sütödéje

Tündérsziget – nagyi sütödéje

Mind a kettőnk nagymamája Tihanyban élt. Gyerekkorunkban sok időt töltöttünk náluk. Nyaranta ők hol a kertben, hol a konyhában voltak, mi pedig folyton ott lábatlankodtunk, és közben ellestük a titkaikat.

Móló Café

Móló Café

A betonhéjjal fedett egykori posta és hajópénztár az eredeti formájában épült meg. Kínálatában finom sütemények, koktélok, shakek, fagyikelyhek és különleges kávék találhatunk.

Levendula Kézműves Fagylaltozó

Levendula Kézműves Fagylaltozó

Az üzletek kínálatukat tekintve több mint 100 fajta kézműves fagylaltot vonultatnak fel, amelyek mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül, kizárólag minőségi alapanyagokból, kézzel készülnek. A Levendula nagy figyelmet fordít a különleges étrendet követők számára is.

Apátsági Rege Cukrászda

Apátsági Rege Cukrászda

2018-ban szezonálisan működő konyhával bővült cukrászda április és október között helyben készült sütemények mellett már reggelikkel és meleg ételekkel is várja kedves vendégeit.